Web Analytics Made Easy - Statcounter

رتبه سه کنکور ریاضی و زبان در سال ۱۴۰۱ گفت: نمی‌توان گفت چقدر برای هدفم تلاش کردم ولی ۲ سال تمام فکر و ذکر من کنکور شده بود و برای رسیدن به هدفم مطالعه زیادی داشتم. - اخبار استانها -

علیرضا ملک‌حسینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در  اراک ، با اشاره به نحوه درس خواندن خود برای موفقیت در کنکور اظهار داشت: در سال دوازدهم میانگین مطالعه من 10 ساعت بود ولی در سال یازدهم کمتر از این میزان مطالعه داشتم و به طور جدی از سال یازدهم کنکوری خواندن را شروع کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به طور قطع در سال کنکور مجبور شدم خیلی چیزها را فدا کنم و تفریح، خوش‌‌گذرانی و مهمانی نروم ولی به این صورت نبوده که تفریح را به طور کامل کنار بگذارم و فقط درس بخوانم.

رتبه سه کنکور ریاضی و زبان در سال 1401 تصریح کرد: به طور حتم یک دانش‌آموز کنکوری هم باید بتواند درس خود را بخواند و در کنار درس تفریح هم داشته باشد هرچند تفریح کمتر می‌شود ولی حذف شدن تفریحات ممکن است کیفیت درس‌ خواندن را پایین بیاورد به همین جهت هم تفریح به اندازه کافی برای من وجود داشت و هم درس می‌خواندم.

ملک‌حسینی بیان کرد: نمی‌توان گفت چقدر برای هدفم تلاش کردم ولی 2 سال تمام فکر و ذکر من کنکور شده بود و برای رسیدن به هدفم مطالعه زیادی داشتم.

وی در پاسخ به این سوال که در کدام مدرسه تحصیل کرده‌اید و چه مقدار برای کنکور هزینه کرده‌اید گفت: من در مدرسه تیزهوشان علامه حلی 2 اراک درس خواندم و در دوران مدرسه شهریه مدرسه را پرداخت کردم همچنین مدرسه یک سری کلا‌س‌های کنکور برای ما برگزار می‌کردند که سال یازدهم شرکت می‌کردم ولی سال دوازدهم وقت شرکت در کلاس‌ها را نداشتم که هزینه این کلاس‌ها هم پرداخت می‌کردم.

دانش‌آموز نخبه اراکی ادامه داد: کلاس کنکور تقریبا نمی‌رفتم به ویژه سال دوازدهم و سال یازدهم هم فقط کلاس‌های کنکور مدرسه را شرکت می‌کردم ولی هزینه کتاب و آزمون‌های کنکور تقریبا 10 میلیون تومان شد.

ملک‌حسینی عنوان کرد: خانواده هم حمایت مالی و هم حمایت عاطفی داشتند و در این دوران خیلی خانواده را اذیت کردم ولی نکته‌ای که مرا آزار می‌دهد این است که وقتی می‌گویند خانواده‌ها برای تحصیل فرزندشان حاضرند فرش زیرپای خود را بفروشند، می‌خواهم بگویم شاید اصلا نیاز به این کار نباشد و نیاز نباشد فرزند آنها در این مسیر بیاید و لازم نباشد برای کنکور درس بخواند.

رتبه 5 کنکور ریاضی فنی: کتاب‌های کمک درسی نقش مهمی در موفقیتم داشت/در مدارس سمپاد درس می‌خواندماینفوگرافیک| رتبه های 1 تا 10 کنکور کجا درس خوانده اند؟رمز موفقیت رتبه نخست کنکور ‌هنر/ از کودکی به هنر علاقه‌مند بودم/ ‌روزی 8 تا ‌14 ساعت درس می‌خواندم

وی افزود: در حال حاضر بازار کنکور بازار قشنگی نیست، الان کنکور یک بازار کثیفی شده و چه پول‌هایی که خانواده‌ها خرج می‌کنند و از طرفی چه درآمدهایی از کنکور به دست می‌آید.

رتبه سه کنکور ریاضی و زبان در سال 1401 تصریح کرد: هنوز به طور قطعی برای رشته تحصیل در  دانشگاه تصمیم نگرفتم ولی احتمالا بین علوم کامپیوتر، برق و بیوتکنولوژی یکی را انتخاب کنم البته انتخاب علوم کامپیوتر احتمال بیشتری دارد و هدف تحصیل من کمک به بقیه و یا پیشبرد و حرکت در لبه علم است.

ملک‌حسینی بیان کرد: از کتاب‌های زیادی و منابع مختلفی استفاده کردم، اما توصیه بنده به کنکوری‌ها این است بیشتر روی خود درس خواندن و تست زدن تمرکز کنند و از حواشی بپرهیزند، اخبار را رها کنند، البته امسال هم خیلی دانش‌آموزان سردرگم بودند.

وی ادامه داد: کتاب اهمیت بیشتری دارد گرچه برای دانش‌آموزانی که خودشان توانایی یادگیری ندارند کلاس لازم است،کلاس‌های کنکور یک مقدار بیش از حد در مرکز توجه هستند درحالی که دانش‌آموزان باید بیشتر به خود درس خواندن و تست زدن بپردازند.

 

انتهای پیام/712/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سال یازدهم ملک حسینی کردم ولی کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۱۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان از اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان خبر داد و گفت: تراکم حضور این دانش آموزان در شهرستان‌های کرمان، رفسنجان، بردسیر و سیرجان بیشتر است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رضا رضایی مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در نشست خبری از اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان خبر داد و گفت: تراکم حضور این دانش آموزان در شهرستان‌های کرمان، رفسنجان، بردسیر و سیرجان بیشتر است.

وی افزود: تبعه‌ای که کد یکتا دارد و بطور قانونی زندگی می‌کند؛ آموزش و پرورش ملزم به ثبت نام در مدارس است.

او تعداد فرهنگیان استان را ٤٣ هزار نفر اعلام کرد که در ٦ هزار و ٢٠ مدرسه مشغول به تدریس هستند و تعداد کلاس مدارس استان را ٢٩ هزار و ٢٧٤ مورد ذکر کرد.

وی با بیان اینکه مخالف تعطیلی مدارس به هر علت هستم گفت: در دو سال اخیر هیچ مدرسه‌ای تعطیلی نشده است؛ در تلاش برای بهبود خوابگاه‌های مدارس عشایری و روستایی هستیم.

رضایی افزود: در دو سال اخیر عملیات ساخت بیش از ٥٠٠ مدرسه را تمام کردیم؛ در استان کرمان ٢٥٠ مدرسه با وجود یک تا ٥ دانش آموز در راستای تحقق عدالت آموزشی مشغول فعالیت هستند.

او شعار هفته معلم امسال را "همه ما مدیون توایم معلم " اعلام گفت: عطا احمدی یک معلم بازنشسته است که ٢٦٠ مدرسه را در کرمان ساخته است.

وی خبر داد: ١٢ معلم نمونه در استان کرمان انتخاب شده اند و فروغ نادری به عنوان معلم نمونه کشوری انتخاب شده است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در پاسخ به سوالی گفت: تدریس معلمان زن در مدارس متوسطه پسرانه نوبت دوم ممنوع است و با متخلفین برخورد می‌شود.

او افزود: دانشگاه فرهنگیان نقطه ثقل آموزش و پرورش است.

وی خبر بازسازی اردوماه‌های جوادیه و باهنر با بیش از ٦٠ میلیارد تومان با همکاری شرکت‌های مس و گل گهر را نیز اعلام کرد و گفت:خوابگاه ٤٠٠ نفره در اردوگاه باهنر ساخته خواهد شد.

رضایی کسب رتبه اول کشور در شاخص‌های اختصاصی و رتبه دوم در کل شاخص‌ها، انتخاب به عنوان موفق‌ترین مدیر کل، کسب شش رتبه تک رقمی در کنکور سال قبل، کسب رتبه‌های دو رقمی و سه رقمی در کنکور، کسب ١٣ مدال در جشنواره خوارزمی، رتبه اول اعزام راهیان نور، رتبه اول سلامت، افتخار آفرینی در کسب رتبه مسابقات ورزشی، فرهنگی و هنری، راه اندازی ٩٠ پایگاه مطالعاتی، جذب ١٥٠٠ دانش آموز بازمانده از تحصیل، تطبیق مدارک ٢٥٠٠ مهدکودک در استان، راه اندازی ٣٥ مرکز سنجش دانش آموزان پایه اول، تجهیز مدارس استان به سیستم پایش تصویری با ٧ میلیارد تومان را از جمله افتخارات و اقدامت آموزش و پرورش برشمرد.

وی اظهار داشت: ٢٥٤ حوزه امتحان نهایی در استان به منظور برگزاری امتحانات نهایی انتخاب شده اند که به راکت الکترونیک و دوربین مجهز شده اند.

او همچنین از تداوم طرح تجاری سازی مدارس استان خبر داد.

وی گفت: مرکز آمار ایران تعداد دانش آموزان ترک تحصیل کرده در استان را ٧ هزار و ٥٠٠ نفر اعلام کرده که ما این عدد را به این صورت قبول نداریم.

رضایی در پایان اظهار داشت: ساخت اردوگاه شهید سلیمانی از محل اعتبارات وزارت نفت در شهر کرمان در حال پیگیری است.

دیگر خبرها

  • فیلمی متفاوت از کنکور دادن دانش آموزان قبل از انقلاب
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • کلید اولیه نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • پروژه‌های آموزشی نیمه تمام تا مهرماه در تربت حیدریه تکمیل می‌شود
  • بهترین منابع جمع‌بندی کنکور (تجربی، انسانی و ریاضی)
  • صحرایی: غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است